Hesap ve Verilerin Silinmesi
Special Day hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri silebilirsiniz.
Uygulama İçinden Hesap Silme
1. Special Day uygulamasını açın.
2. Profil bölümüne gidin.
3. Hesap Ayarları ekranını açın.
4. "Hesabı Sil" seçeneğine dokunun.
5. Silme işlemini onaylayın.
Silme İşlemi Sonrasında
Hesabınız silindiğinde hesabınıza bağlı profil bilgileri, bağlantılar, hatırlatmalar ve uygulama içerisinde oluşturduğunuz ilgili veriler kalıcı olarak silinebilir.
Yasal veya güvenlik amaçlarıyla tutulması zorunlu olan sınırlı bilgiler, yürürlükteki yükümlülükler doğrultusunda gerekli süre boyunca saklanabilir.
Hesap silme işlemi geri alınamaz.
Uygulamaya Erişemiyorsanız
Hesabınıza erişemiyorsanız veya hesap silme konusunda destek almak istiyorsanız kayıtlı hesabınıza ilişkin bilgilerle birlikte aşağıdaki e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz:
Gizlilik Politikası
Verilerin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.